info@robbemondt.nl  Tel. 0418-552801

 


Bouwbedrijf Robbemondt

Image 01

Solide, betrouwbaar en innoverend!

Bouwbedrijf Robbemondt is een gerenommeerd bouw- en aannemingsbedrijf uit Nederhemert, en is al meer dan 25 jaar actief in de bouw. Ons bedrijf is gespecialiseerd in kleine en grote bouw- en verbouwprojecten, dit zowel
in de woningbouw als ook in de utiliteitsbouw.

Een andere specialisatie van het bedrijf is het restaureren van historische bouwwerken en monumenten. Met maatwerk, kennis en vakmanschap, zijn wij in staat om uw monumentaal erfgoed de glans van weleer te geven. En het daardoor te bewaren voor de toekomst.

Image 02

Bouwbedrijf Robbemondt voert alle disciplines die in de bouw voor komen, op deskundige wijze uit. Door onze jarenlange ervaring, ambachtelijke kennis, creativiteit en innovativiteit zijn wij een betrouwbare bouwpartner. Naast het bouwen van nieuwe woningen is ons bedrijf uiteraard ook gespecialiseerd in verbouwingen. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een dakkapel, serre, garage, bijkeuken, tot en met de renovatie van uw badkamer. Veel van onze opdrachtgevers, waarvoor wij de meest uiteenlopende projecten hebben uitgevoerd, zijn inmiddels steeds terugkerende klanten van ons bedrijf geworden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met u te bespreken en om kennis te maken met onze expertise.

Image 01

Vakmanschap!

Ons team is vakbekwaam in alle disciplines van de bouw. U bent dus altijd verzekerd van topkwaliteit en maatwerk.

Image 02

Continuïteit!

Het bouwproces wordt bevordert door een goede communicatie en controle tijdens de bouw, waardoor een tijdige oplevering vanzelf-sprekend is. 

Image 03

Betrokkenheid!

Het team dat werkt aan uw project is altijd beschikbaar voor opmerkingen en vragen. Dus persoonlijk contact vanaf de start tot aan de oplevering.